Arrangementen

In ons restaurant kunt u naast koffie/thee drinken, lunchen of dineren ook gebruik maken van onze vijf gangen lunchproeverij.

Vijf gangen proeverij

Wilt u zich tijdens de lunch heerlijk laten verrassen met vijf kleine gerechtjes? De tijd die u daarvoor nodig heeft bedraagt ongeveer twee uur. Aanvang uiterlijk 15:00 uur. Deze gerechtjes serveren wij u voor een bedrag van € 20,25 p.p. excl. drankjes. Mocht u dit willen, dan graag een dag van tevoren reserveren.

Wijnarrangement

Ook kunt u tijdens deze lunch een wijnarrangement kiezen. Deze bestaat uit 3 verschillende wijnen. Dan zal deze lunch € 30,25 p.p. bedragen.

7 gangen Decouvert

Met regelmaat hebben wij een 7 gangen decouvert avond. Benieuwd wanneer de volgende avond is ?  Bekijk dan onze nieuws items of volg ons op Facebook!

Arrangementen De Nachtwacht Winterswijk

Cadeaubon De Nachtwacht

Cadeaubon De Nachtwacht Winterswijk

Met een cadeaubon van Restaurant De Nachtwacht geeft u een origineel cadeau. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is beschikbaar voor ieder gewenst bedrag. Zo kunt u met de cadeaubon niet alleen een diner weggeven, maar kunt u ook iemand verrassen met een lekkere kop koffie, desgewenst met iets lekkers of een smakelijke lunch!

Openingstijden De Nachtwacht

Openingstijden De Nachtwacht Winterswijk

De sfeer in ons restaurant laat zich het best omschrijven als gemoedelijk, intiem en ongedwongen. Bekijk hier de openingstijden van ons restaurant.

Bekijk de openingstijden >

Verrassend De Nachtwacht

De Nachtwacht Winterswijk Detail Eettafel

Bent u ook benieuwd hoe verrassend De Nachtwacht is? Lees eens de recensies op www.eet.nu. Motiverend voor ons is om te merken dat dàt waar wij voor staan, ook door onze gasten wordt herkend en beloond!

Lees meer >

Goed om te (w)eten!

Gerechten van De Nachtwacht Winterswijk

Al onze gerechten worden met de grootst mogelijke zorg bereid, bestaan uit de beste en meest verse ingrediënten die dagelijks door de bakker, slager en groenteman bij ons worden geleverd. Het mooie is dat daardoor altijd wordt gewerkt met èchte seizoensproducten. Deze smaken namelijk dàn op zijn best. En dat proeft u terug in al onze verrassende gerechten!