On Tour

Buitenkeuken van De Nachtwacht

Vanaf de zomer van 2015 is restaurant De Nachtwacht in het bezit van een volledig uitgeruste buitenkeuken inclusief een Big Green Egg. Deze keuken is mobiel en verder voorzien van een kooktoestel op gas, een koelkast, oven enz.

Met deze keuken kunnen wij bij u komen koken. Voor zowel evenementen, feestjes, partijen als een etentje met vrienden zijn wij in te schakelen. Al uw wensen zijn bespreekbaar. Wij verzorgen ook graag de dranken, (inclusief alcohol i.v.m vergunning) bediening, muziek, partytent, meubilair enz. Door het compacte formaat van onze keuken past deze ook in de kleinere tuinen, mits goed bereikbaar. Een woord van dank gaat uit naar ATAG en Tolkamp Keukeninrichting, zij hebben dit project mede mogelijk gemaakt.

Mobiele keuken De Nachtwacht Winterswijk
Laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons:

3 maanden geleden

Restaurant De Nachtwacht

HITTEPLAN
ivm de hoge temperaturen gaan onze koks vrijdag 27 juli op het terras koken in onze buitenkeuken. Zij hebben 5 zomerse gerechtjes voor € 5,— per gerecht. (Ook kunt u gewoon van de kaart eten)
... Bekijk meerBekijk minder

HITTEPLAN  
 ivm de hoge temperaturen gaan onze koks vrijdag 27 juli op het terras koken in onze buitenkeuken. Zij hebben 5 zomerse gerechtjes voor € 5,— per gerecht. (Ook kunt u gewoon van de kaart eten)Image attachmentImage attachment

 

Laat een bericht achter

wir waren heute abend bei euch,,,,danke es war sehr,sehr lecker. hatten einen schoenen abend! danks,,bis bald

Wat creatief !!! Jullie houden van je vak !! 😁

Geweldig!

Super!

Goed idee!!

Rob Vermeer

Max van den Broek

+ Bekijk vorige comments

4 maanden geleden

Restaurant De Nachtwacht

Kom lekker je vader verwennen met ‘n huisgemaakte BBQ burger van kip- of rundvlees met bacon, cheddar, uienringen, bbq saus, friet en mayonaise € 9,50.
Zondags vanaf 12 uur.
... Bekijk meerBekijk minder

Kom lekker je vader verwennen met ‘n huisgemaakte BBQ burger van kip- of rundvlees met bacon, cheddar, uienringen, bbq saus, friet en mayonaise € 9,50.
Zondags vanaf 12 uur.

4 maanden geleden

Restaurant De Nachtwacht

Vanavond heerlijk op het terras de avondvierdaagse kijken onder het genot van : ... Bekijk meerBekijk minder

Vanavond heerlijk op het terras de avondvierdaagse kijken onder het genot van :

Cadeaubon De Nachtwacht

Cadeaubon De Nachtwacht Winterswijk

Met een cadeaubon van Restaurant De Nachtwacht geeft u een origineel cadeau. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is beschikbaar voor ieder gewenst bedrag. Zo kunt u met de cadeaubon niet alleen een diner weggeven, maar kunt u ook iemand verrassen met een lekkere kop koffie, desgewenst met iets lekkers of een smakelijke lunch!

Openingstijden De Nachtwacht

Openingstijden De Nachtwacht Winterswijk

De sfeer in ons restaurant laat zich het best omschrijven als gemoedelijk, intiem en ongedwongen. Bekijk hier de openingstijden van ons restaurant.

Bekijk de openingstijden >

Verrassend De Nachtwacht

De Nachtwacht Winterswijk Detail Eettafel

Bent u ook benieuwd hoe verrassend De Nachtwacht is? Lees eens de recensies op www.eet.nu. Motiverend voor ons is om te merken dat dàt waar wij voor staan, ook door onze gasten wordt herkend en beloond!

Lees meer >

Goed om te (w)eten!

Gerechten van De Nachtwacht Winterswijk

Al onze gerechten worden met de grootst mogelijke zorg bereid, bestaan uit de beste en meest verse ingrediënten die dagelijks door de bakker, slager en groenteman bij ons worden geleverd. Het mooie is dat daardoor altijd wordt gewerkt met èchte seizoensproducten. Deze smaken namelijk dàn op zijn best. En dat proeft u terug in al onze verrassende gerechten!