On Tour

Buitenkeuken van De Nachtwacht

Vanaf de zomer van 2015 is restaurant De Nachtwacht in het bezit van een volledig uitgeruste buitenkeuken inclusief een Big Green Egg. Deze keuken is mobiel en verder voorzien van een kooktoestel op gas, een koelkast, oven enz.

Met deze keuken kunnen wij bij u komen koken. Voor zowel evenementen, feestjes, partijen als een etentje met vrienden zijn wij in te schakelen. Al uw wensen zijn bespreekbaar. Wij verzorgen ook graag de dranken, (inclusief alcohol i.v.m vergunning) bediening, muziek, partytent, meubilair enz. Door het compacte formaat van onze keuken past deze ook in de kleinere tuinen, mits goed bereikbaar. Een woord van dank gaat uit naar ATAG en Tolkamp Keukeninrichting, zij hebben dit project mede mogelijk gemaakt.

Mobiele keuken De Nachtwacht Winterswijk
Laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons:

1 dag geleden

Restaurant De Nachtwacht

Wij gaan nu eens ons 7 gangen decouvertsavond op ‘n maandag verzorgen. Dit gaan we doen op Rosenmontag. Maandag 12 febr. aanstaande. U bent welkom vanaf 18 uur en we beginnen rond de klok van 18.30 uur met ‘t diner. De kosten bedragen € 38,50 pp excl. drankjes. Reserveren kan telefonisch 0543 512 469 of via de mail info@denachtwachtwinterswijk.nl (bevestiging volgt) ... Bekijk meerBekijk minder

Wij gaan nu eens ons 7 gangen decouvertsavond op ‘n maandag verzorgen. Dit gaan we doen op Rosenmontag. Maandag 12 febr. aanstaande. U bent welkom vanaf 18 uur en we beginnen rond de klok van 18.30 uur met ‘t diner. De kosten bedragen € 38,50 pp excl. drankjes. Reserveren kan telefonisch 0543 512 469 of via de mail info@denachtwachtwinterswijk.nl (bevestiging volgt)Image attachmentImage attachment

 

Laat een bericht achter

Danny Nijman vast voor mijn verjaardag😃😍

Hermien Beltman en Karin Terbraak en Ida Beltman.

Mattijs Mantel

Wilko 🤤

Bianca Roeterink dit is ook leuk!

Bert Overbeek

Jelmer

Nick Louwes

+ Bekijk vorige comments

1 maand geleden

Restaurant De Nachtwacht

Wil jij deze mooie gerechten naar de gasten brengen ? Kom dan ons team versterken. Ben je ouder dan 18 jaar en kun je zelfstandig werken in ‘n klein team, mail of bel ons. Info@denachtwachtwinterswijk.nl of 0543-512469. Ong. 24 uur per week. Dagen en uren in overleg ... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Restaurant De Nachtwacht

Dinsdag 5 december is weer onze 7 gangen decouvertsavond. Reserveren kan nog steeds via 0543-512469 of via de mail.
Kosten zijn € 38,50 pp. Excl. drankjes. Aanvang diner 19.30 uur.
De nieuwe fotocollage is gemaakt door onze medewerker Collin Lutke Schipholt
... Bekijk meerBekijk minder

Cadeaubon De Nachtwacht

Cadeaubon De Nachtwacht Winterswijk

Met een cadeaubon van Restaurant De Nachtwacht geeft u een origineel cadeau. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is beschikbaar voor ieder gewenst bedrag. Zo kunt u met de cadeaubon niet alleen een diner weggeven, maar kunt u ook iemand verrassen met een lekkere kop koffie, desgewenst met iets lekkers of een smakelijke lunch!

Openingstijden De Nachtwacht

Openingstijden De Nachtwacht Winterswijk

De sfeer in ons restaurant laat zich het best omschrijven als gemoedelijk, intiem en ongedwongen. Bekijk hier de openingstijden van ons restaurant.

Bekijk de openingstijden >

Verrassend De Nachtwacht

De Nachtwacht Winterswijk Detail Eettafel

Bent u ook benieuwd hoe verrassend De Nachtwacht is? Lees eens de recensies op www.eet.nu. Motiverend voor ons is om te merken dat dàt waar wij voor staan, ook door onze gasten wordt herkend en beloond!

Lees meer >

Goed om te (w)eten!

Gerechten van De Nachtwacht Winterswijk

Al onze gerechten worden met de grootst mogelijke zorg bereid, bestaan uit de beste en meest verse ingrediënten die dagelijks door de bakker, slager en groenteman bij ons worden geleverd. Het mooie is dat daardoor altijd wordt gewerkt met èchte seizoensproducten. Deze smaken namelijk dàn op zijn best. En dat proeft u terug in al onze verrassende gerechten!