Openingstijden

Restaurant:

Maandag alleen op aanvraag
Dinsdag tot en met zaterdag
vanaf 10.00 uur
Zondag vanaf 12.00 uur

Reserveren op maandag
Op de maandagen zijn wij gesloten, echter openen wij graag de deuren voor u indien u wilt reserveren voor een groep van 8 of meer personen.

Keuken:

Lunch:
Dinsdag tot en met zaterdag
vanaf 10.30 uur tot 16,30 uur
Zondag vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur

Diner:
Dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur

Reserveren

Wilt u reserveren bij restaurant De Nachtwacht? Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0543-51 24 69 of reserveer direct online!

Cadeaubon De Nachtwacht

Cadeaubon De Nachtwacht Winterswijk

Met een cadeaubon van Restaurant De Nachtwacht geeft u een origineel cadeau. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is beschikbaar voor ieder gewenst bedrag. Zo kunt u met de cadeaubon niet alleen een diner weggeven, maar kunt u ook iemand verrassen met een lekkere kop koffie, desgewenst met iets lekkers of een smakelijke lunch!

Openingstijden De Nachtwacht

Openingstijden De Nachtwacht Winterswijk

De sfeer in ons restaurant laat zich het best omschrijven als gemoedelijk, intiem en ongedwongen. Bekijk hier de openingstijden van ons restaurant.

Bekijk de openingstijden >

Verrassend De Nachtwacht

De Nachtwacht Winterswijk Detail Eettafel

Bent u ook benieuwd hoe verrassend De Nachtwacht is? Lees eens de recensies op www.eet.nu. Motiverend voor ons is om te merken dat dàt waar wij voor staan, ook door onze gasten wordt herkend en beloond!

Lees meer >

Goed om te (w)eten!

Gerechten van De Nachtwacht Winterswijk

Al onze gerechten worden met de grootst mogelijke zorg bereid, bestaan uit de beste en meest verse ingrediënten die dagelijks door de bakker, slager en groenteman bij ons worden geleverd. Het mooie is dat daardoor altijd wordt gewerkt met èchte seizoensproducten. Deze smaken namelijk dàn op zijn best. En dat proeft u terug in al onze verrassende gerechten!